Fatigue - sjukdomsrelaterad trötthet

  • 2024-03-12

  • 14 - 15

  • Föreläsningen sker digitalt via Alltid öppet-appen.

Den här träffen är till för dig som är patient hos oss och som besväras av sjukdomsrelaterad trötthet, så kallad fatigue.

Innehåll

Du får information om energibesparing, användning av strategier, teknik, verktyg och ergonomi. Vi tar också upp hur du kan planera för att hitta en balanserad livsstil och hantera dina dagliga aktiviteter.

Föreläsare

Anna Engström, arbetsterapeut

Plats

Föreläsningen sker digitalt via Alltid öppet-appen. 

Kostnad

Att delta i träffen räknas som ett vanligt besök och kostar 275 kronor. Kostnaden går på ditt högkostnadskort. För dig som har frikort är föreläsningen gratis.

Anmälan

Anmäl dig via Alltid öppet-appen. Logga in i appen och välj vårdenheten "Centrum för neurologi" och därefter "MS- Tematräffar".

Följ sedan instruktionerna i erbjudandet och välj vilken/vilka tematräffar du vill delta i. Du kommer att få en bekräftelse via Alltid öppet-appen.

Du kan också anmäla dig via telefon 08-123 673 00.

Välkommen med din anmälan!

Om du får förhinder

Kan du inte delta i den föreläsning du anmält dig till är det viktigt att du avanmäler dig senast 24 timmar innan föreläsningen börjar. Annars blir du debiterad 400 kronor, alltså samma som om du uteblir från ett inbokat besök. Frikort gäller inte då.

Du avanmäler dig via telefon 08-123 673 00.

Centrum för neurologi