För dig med multipel skleros (MS)

Vi är en specialistmottagning för dig som har multipel skleros (MS) eller Parkinsons sjukdom. Till oss kommer du via remiss från neurolog.

Strejk

Sjuksköterskor vid vår mottagning har tagits ut i strejk. Läs mer om hur det kan påverka dig som är patient hos oss i den här nyheten:

Tillsammans med dig arbetar vi för att du ska få så bra livskvalitet som möjligt. Hos oss får du behandling och uppföljning i öppenvård.

För att kunna erbjuda dig bästa möjliga vård har vi ett tätt samarbete med neurologmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna.

Hos oss integreras vården med forskning, utveckling, utbildning och innovation. Både vad gäller nya behandlingssätt och ny teknik.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss via våra e-tjänster hos 1177 Vårdguiden. Du kan också dygnet runt lämna återbud, ladda sjukresekort eller förnya recept via vår röstbrevlåda. Telefon 08-123 673 00.

Träna balansen med våra nya filmer

Nu kan du träna din balans med hjälp av våra nya filmer. I filmerna visar våra fysioterapeuter hur du gör några balansövningar i olika svårighetsgrader.

Forskning och utbildning

Förutom att bedriva specialiserad öppenvård för patienter har vi i uppdrag att bedriva utbildning och forskning. Den akademiska delen av uppdraget är ett samarbetsprojekt mellan Region Stockholm och Karolinska Institutet.

E-tjänster på 1177.se

Vi erbjuder flera elektroniska tjänster via 1177.se för dig som är patient hos oss.