Gruppvideoträff om MS-relaterad trötthet

Vi arrangerar gruppvideoträff med fokus på MS-trötthet, så kallad fatigue. Träffen är till för dig som får din vård för multipel skleros (MS) hos Centrum för neurologi.

Gruppvideoträffen genomförs tillsammans med andra patienter med MS-diagnos. Den består av en föreläsning om MS-trötthet, så kallad fatigue, med efterföljande gruppdiskussion. 

Vi som håller i träffen är fysioterapeut Marie Kierkegaard, arbetsterapeut Anna Engström och MS-sjuksköterska Anna Cunningham. Gruppvideoträffen genomförs som ett videobesök i appen Alltid öppet. 

Datum och tider 

18 september, 13-14.30

19 oktober, 13-14.30

Träffarna har samma innehåll vid båda tillfällena. Anmäl dig till det datum som passar dig bäst. 

Kostnad

200 kronor. 

Det är samma pris för videomöte som för mottagningsbesök. Videomöte betalas via faktura. Frikort gäller.

Anmälan

Du anmäler dig till gruppvideoträffen våra e-tjänster på 1177 Vårdguiden. Du kan också fylla i en intresseanmälan som finns i vår reception och på infusions-mottagningen. Du kan förstås också ringa till mottagningen och anmäla dig. 

Avanmäl dig om du inte kan komma

Skulle du få förhinder så att du inte kan komma på den gruppvideoträff som du anmält dig till, är det viktigt att du avanmäler dig senast 24 timmar innan träffen. Annars måste vi tyvärr debitera dig för uteblivet besök. 

Du kan avanmäla dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att ringa till mottagningen. 

Kostnaden för uteblivet videomöte är samma som för uteblivet besök. Från och med 1 september 2021 är det 400 kronor. 

Välkommen!

E-tjänster

Vi erbjuder flera elektroniska tjänster för dig som är patient hos oss. Dels via 1177 Vårdguiden, dels Patientens Egen Registrering hos Svenska neuroregister.

Kontakt

Telefon: 08-123 673 00

Telefontid: Helgfria vardagar 8-16