Skriv ut den här sidan

För dig som patient

Vi är en specialistmottagning för dig som har multipel skleros (MS) eller Parkinsons sjukdom. Till oss kommer du via remiss från neurolog.

Tillsammans med dig arbetar vi för att du ska få så bra livskvalitet som möjligt. Hos oss får du behandling och uppföljning i öppenvård.

För att kunna erbjuda dig bästa möjliga vård har vi ett tätt samarbete med neurologmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna.

Hos oss integreras vården med forskning, utveckling, utbildning och innovation. Både vad gäller nya behandlingssätt och ny teknik.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss via våra e-tjänster hos 1177 Vårdguiden. Du kan också dygnet runt lämna återbud, ladda sjukresekort eller förnya recept via vår röstbrevlåda. Telefon 08-123 673 00. 

Tematräffar om MS

Du som har multipel skleros (MS) och är patient hos oss är välkommen att delta i tematräffar. Där får du kunskap som kan vara till nytta för dig i din vardag. Du får gärna ta med dig en närstående om du vill.

Tematräffar om Parkinsons sjukdom

Du som har Parkinsons sjukdom och är patient hos oss är välkommen att delta i tematräffar. Där får du kunskap som kan vara till nytta för dig i din vardag. Du får gärna ta med dig en närstående om du vill. 

Vill du vara med?

Du som är patient hos oss kan vara med och hjälpa till att ta fram ny kunskap om din sjukdom. Fråga oss om våra forskningsprojekt om du vill vara med och utveckla vården tillsammans med oss.

Vi finns vid Torsplan i Stockholm

Vi finns i nybyggda lokaler på Solnavägen 1 E i Stockholm, där vi delar lokaler med andra akademiska specialistcentrum. 

Om du åker kollektivt till oss så är närmaste busshållplats Torsplan. För färdtjänst och taxi hänvisar vi till ingången via Norrbackagatan 90.

Mer information hur du hittar till oss finns i vår folder som du kan ladda ner.