Gruppvideoträffar om MS

Vi planerar att arrangera gruppvideoträffar med fokus på olika intressanta områden inom MS. Träffarna är till för dig som får din vård för multipel skleros (MS) hos Centrum för neurologi.

Gruppvideoträffarna kommer att genomförs tillsammans med andra patienter med MS-diagnos. En träff består av en föreläsning inom ett intressant område eller ämne, med efterföljande gruppdiskussion. 

Gruppvideoträffarna genomförs som videobesök i appen Alltid öppet. Vem som håller i träffen är lite olika beroende på vilket ämne som är fokus för dagen.

Vi efterlyser önskemål om teman och ämnen för kommande föreläsningar. Välkommen att skicka in dina förslag via e-tjänsterna hos 1177.se, eller berätta om din idé för någon av oss som jobbar här. 

Kostnad

250 kronor. 

Det är samma pris för videomöte som för mottagningsbesök. Videomöte betalas via faktura. Frikort gäller.

Anmälan

Du anmäler dig till gruppvideoträffen våra e-tjänster på 1177.se. Du kan också fylla i en intresseanmälan som finns i vår reception och på infusions-mottagningen. Du kan förstås också ringa till mottagningen och anmäla dig. 

Avanmäl dig om du inte kan komma

Skulle du få förhinder så att du inte kan komma på den gruppvideoträff som du anmält dig till, är det viktigt att du avanmäler dig senast 24 timmar innan träffen. Annars måste vi tyvärr debitera dig för uteblivet besök. 

Du kan avanmäla dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att ringa till mottagningen. 

Kostnaden för uteblivet videomöte är samma som för uteblivet besök, det vill säga 400 kronor. 

Välkommen!

E-tjänster på 1177.se

Vi erbjuder flera elektroniska tjänster via 1177.se för dig som är patient hos oss. 

Kontakt

Telefon: 08-123 673 00

Telefontid: Helgfria vardagar 8-16